19 Ocak 2012

Elveda Annesütü

Elveda Süt..Elveda Medela Lactina Select

Hafta başı yaşadığımı düşündüğüm zehirlenme tam 3 günüme mal oldu. 3 gün boyunca oğlumun sadece altını alıp mamasını verebilecek derecede iyiydim. Sürekli uyudum, kafamı kaldıracak halim yoktu kusma-ishalden. Şükür bunu da ilaçsız atlatabildim ama bu sürede süt samak bile aklıma gelmedi. Zaten iyice azalan sütüm böylelikle toptan göçmüş oldu bedenden. Denemedim açıkçası sağmayı, Dr.umuz da zaten bu kadar az geliyorsa Anne'ye de yazık dedi ve sağmayı bırakabileceğimi söyledi. (3saatte 30cc gelen süt, 3saatte 15-20cclere indi düzensiz sağmaktan)

İki gün boyunca Babası ilgilendi oğlumla:) Bir kez offladığını duydum. O kadarı da olur değil mi?:) Bazen gerçekten ne istediğini anlayamadığımız için sabır taşabiliyor. Yoğun iş temposuna başlamadan önce çok iyi oldu bu, Baba-Oğul beraberce güzel vakit geçirdiler. İstesem olmazdı yani:)

Böylelikle süt sağmaya da bir son verip Annesütü olmadan yaşamımızı devam ettireceğiz. Umarım olabildiğince az hastalıkla geçiririz bundan sonraki süreci. Çok üzülüyordum öncesinde sütüm az diye ama böyle bir hastalık sonucu var olan süt yok olsaydı da üzülürdüm baya. O yüzden her şeyde bir hayır vardır diyip yolumuza mutlu mesut devam ediyoruz:)

Medela Lactina Select .. Ne umutlarla sokmuştuk seni hayatımıza.. ama olmayınca olmuyor işte.. oldurulmuyormuş meğer. Bana en büyük tasarrufun zamandan yana oldu. İki göğsü bir anda sağdığım için 30dk. süren sağma seansım 15.dk'ya indi. Bu da çoook zaman demek:) İyiki sokmuşuz seni hayatımıza hem sessiz sakin dururdun bir köşede hemde işimi çabucak hallederdin.

Şimdi bir başka Anne'ye umut olacak, onların hayatına kolaylık sağlayacaksın.. Gittiğin yerde güzelliklere gebe bırak insanları emi.. Uğurlar ola Medela Lactina Select'im.. Bir başka Lohusa döneminde tekrar karşılaşmak üzere..

2 yorum:

  1. herseyın hayırlısı fundam...sen gercekten cok cabaladın bunu ben gördüm,ama herseyde bır hayır elbet vardır,gönlünü ferah tut...

    YanıtlaSil
  2. anne olarak elimizden gelen herşeyi denedik, günlerce çabaladık...içim buruk yine de...olsun, kuzum sağlıkla büyüsün de nasıl olursa olsun...
    bakalım bizim maceramız nereye kadar sürecek?:S

    YanıtlaSil