11 Ocak 2012

Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu

STET

Bir oluşuma baştan beri şahit olmak, yapılan güzellikleri, koşuşturmaca ve çabaları görmek ne çok duygulandırıyor insanı. İnsanın geleceğe dair umutlarını artırıyor..

STET- Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu internet üzerinde, çocuk büyütmede yardımcı Nurturia sitesinde, en büyük ortak noktaları Annelik olan bir topluluk tarafından oluşmuştur. İlk başta bireysel olarak yardımcı olmaya çalıştıkları çocuklara, ailelere ve ihtiyaç sahiplerine toplu halde koşunca daha faydalı olabileceklerini düşünüp dernek kurmaya karar verdiler. Çok da iyi ettiler..Yani STET artık resmi bir dernek.

STET nedir? kimdir?ne yapar? diyenlere.. http://www.sinirtanimayanebeveynler.blogspot.com/  ve http://stetdernek.org/  sayfalarını incelemelerini öneririm.

Biz ne yapabilirz? Sıradan insanlar, çalışan, ev hanımı..kim olursanız olun.. Birilerine yardım etmek sandığınız kadar zor değil. Maddi açıdan kendinize mi yetemiyorsunuz? Bu devirde çok normal..ama her ihtiyaç sahibi ayakkabı, oyuncak, gıda yardımına ihtiyaç duymaz.. Sevgiye aç olan çok çocuk var..elinden tutmak, saçını okşamak bile yetecektir. Gelin gönüllü üye olun.. Olan ve olacak olan projelerden haberiniz olur.. Yardım edebileceğinizi düşündüğünüz an sizde bir el uzatırsınız.

Daha aktif rol almak istiyorum diyenler ise STET sayfasında iletişim bölümünden iletişime geçebilir Nehir hanımla. Elbette istedikleri daha çok aktif üye aslında. Sorumluluk alabilecek olan ve bu işlere gönlünü adamış insanları Sınır Tanımayan Ebeveynler olarak görmek istiyorum :)

STET üyesi Handan Taş'ın da dediği gibi;  "Dünyayı Güzellik kurtaracak ve bir insanı sevmekle başlayacak her şey” ..


Gelin bu Topluluğa yardımcı olalım elimizden geldiği kadar.. Gelin çocukları sevindirelim..Gelin dünyanın daha iyi bir hal alması için çaba gösterelim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder